Lördag 15/11

Väljer du hellre vännen som svek, ljög och försökte skylla ifrån sig? Som sårade dig om och om igen. Vännen som du tappade förtroendet för på grund av alla lögner och svek. Väljer du hellre hon som på en milisekund kan vända sig som och sticka kniven i ryggen på dig igen? Hon som bryter vänskapen på grund av en kille. Tjejen som aldrig låter dig ha rätt utan alltid ska vara snäppet bättre. Väljer du att hela tiden vara rädd för att bli lurad av din bästa vän?
   Eller väljer du vännen som försökte? Tjejen som alltid försökte räcka till. Hon som höll ut ända tills det tog stopp. Hon som aldrig ville göra dig illa. Väljer du hon som alltid ville vara dig nära, hon som alltid ville göra något för din skull. Hon som försökte sitt bästa. Tjejen som fällde en tår över förlorade stunder. Tjejen som försökte göra allt bra men misslyckades. Väljer du att acceptera männskligheten i var och en?

Det är upp till var och en att vårda en vänskap. En relation ska inte bara bygga på en person. Båda ska ta ansvaret över att behandla varandra med den respekt som behövs. Varje part ska vilja se den andre lycklig och hjälpa denne på vägen. Båda ska kunna finnas där i tuffa stunder och stötta den som behöver det. För om vi inte behandlar varandra med den respekt och ömhet som var och en av oss behöver, vem ska då?
   För att en förändring ska ske behövs inte bara en eller två personer, det är upp till var och en att engagera sig och ta ansvaret över våra nära och kära. Det handlar om att välja att ta steget mot en bättre värld.

Jag välljer, gör du?

/L


Fredag 7/11

GAAAAH!

Det gick galet dåligt på matteprovet idag, helt sjukt...
Det e inte ens roligt längre.

Helgen är fullpackad så ingen tid för spontanitet.
Jasi det här är väl ett i mängden av tråkiga inlägg..
Men som sagt så har jag inte överdrivet mycket att berätta=)

Ha en bra dag!
/L

 Rickard(L)

RSS 2.0