Happy birthday to you

Mosters födelsedag. Så här såg vi ut klockan fem imorse. Gissa hur vi mår idag?

Love me, love me, say that you love me

Glömde kanske nämna att jag blivit söt sen jag kom hit. Hihi. Puss.
ΓΛΝΛ

Mmm a little bit of heaven

Bjuder på lite bilder. Njut!
Bara bra kvalla på mina bilder. Ba så ni vet. Iaf "centrum" under nattetid!
Asfin fontän. Lovar. Håll med.
Uteplats hos Nana och Dido. Citronträd i bakgrunden. Luktar godare än mig nyduschad.
Vindruvor som hänger ovanför matbordet. Dock inte ätbara detta år. Typiskt.
Uteplats. Dido's pärla. Päronträd. GODASTE päronen någonsin. Juste.
Steker vid floden. Ja, floden. Man tar det man kan. Sjukt svalkande iaf.
Tetka Mica. Darkos. Cool familj jag har. Och nej, vi kallar det inte släkt.
Deni. Finaste Borna.
Myser med min fyraåriga guldklimp.
Darkos är cool. Sandiga fötter. Sanden är oändligt varm. Brännskada 2.0.
Glada och nöjda efter en fin dag. Hejdå!
ΓΛΝΛ

Shameless

Förlåt.. Julia! Här lovade jag ett blogginlägg och icket dök det upp något förrän nu. My bad! Kan iaf berätta att det är varmt som attan här. 39 grader. Strålande sol. Underbart tänker ni. Fast det går knappt vistas ute. Dessutom slet jag nästan sönder axeln imorse. Frågan är vad som egentligen hände. Kändes som om jag skulle dö mest bara. Aldrig varit med om sådan smärta. Svävade mellan medvetande och omedvetande. Läskigt. Fast nu är jag levande. I allra högsta grad. Lycko er! Badat som attan har jag. Dock inte i havet. Floden. Men vad gör det. Svalkandet behövs i denna värme. Tyvärr har det inte varit soligt direkt. Därav förblir jag den blekfis jag var när jag for. Men vad gör man. Glassen här är den bästa. Aldrig ätit så god. Det har jag nog nämnt förut. Med all rätt. Har hunnit med två utgångar här. Första med tremeningarna vilket var hyfsat. Inget speciellt. Andra utgången var inget att hurra över. Tetka och Tetak är underbara. Kan dock inte festa med min mamma. Det går icket. Men men, festa kan man ju i Sverige också. Nemas problemas! Idag beger vi oss till Bosnien. Hälsar på Dida's grav samt väntar mig en examenspresent. Fint! Dags att umgås med la familia igen. Ha det fint. SPECIELLT JULIA!!!
ΓΛΝΛ

Party's in my head

Beachen i helgen. Helt glömt. Tid och rum försvann i ett dygn. I Bosnien. Blandade känslor. Kroatien är fint, riktigt fint. Man glömmer. I Bosnien glömmer man inte. Sönderbombat. Sönderskjutet. Överallt. Obehagligt. Men samtidigt mysigt. Mysigt med släkten. En hyfsad utekväll också. Mysigt på landet. I Kroatien igen. 4 timmar i en frisörstol. Oerhört nöjd. Nu, lite promenad. Ut ikväll. Sova hos finaste tetka. Ha det bra barn!
ΓΛΝΛ

I would walk 500 miles

Har det underbart mysigt här i Kroatien. Mormor och morfar är finast, precis som dom alltid varit. Småkusinerna är gulligast någonsin. Allt är fint. Skitsamma att jag missar festivaler och annat kul, när jag har turen att få vara här. Är oerhört nöjd efter endast ett dygn här. Vädret är varmt, inte strålande sol men vem hade överlevt det egentligen? Inte vi, för som sagt, VARMT är det. Maten här är gudomlig. Bästa jag ätit i hela mitt liv. No doubt. Glassen är obeskrivlig. Helt sant. Finns inte bättre. Nu väntar världens godaste middag. Ha det fint mina kära vänner.

ΓΛΝΛ

RSS 2.0