There's a fire starting in my heart

Ibland blir jag äcklad av människors brist på respekt. Det är sådana dagar jag vill skalla de människorna. När detta inte är möjligt (jag är ju trots allt en väldigt fin person) får jag helt enkelt ta ut min ilska på disken. Inte för att jag gjort det än och inte för att det kommer hända alltför snart heller. Men jag ska. En vacker dag. Helst innan imorgon. Är det jobbigt att läsa mina superkorta meningar? Va? Va? VAAA? Jag behöver fan seriös hjälp. Överskottsenergi (OCH nej inte tillräckligt för att orka diska, glöm det) i massor, vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad gör jag nuuuuu? Fast bloggen är ju rätt händig när det kommer till det. Här kan jag iaf ha en konversation med mig själv när ingen annan vill.......... Bloggen skrattar alltid åt mina skämt, kanske för att de är AWSÅM. Kompis försöker få mig att duscha, vilket äckel, vem gör sånt liksom? Usch. Gren försöker röva bort mig till Finland, vad vi ska göra där vågar jag inte ens fråga. Han sa att det involverade en bil och tre personer till. Jag är rädd. Therese är gullig ibland, speciellt när hon är naken, då är hon som finast. Annars är hon inte alls speciell, eller ja vad vet jag, inte som att jag sett henne med kläder på. Julia är hyfsat söt hon med, när hon sjunger gråter jag av lycka. Det är tårar av blod, men lycka likväl. Linn är ganska lång, nästan som världens längsta fjong! Där rimmade jag lite (NÄSTAN OKEJ). Sen har vi Anton, säger bara TOXIC BABY PILTRE (måste stava det så folk fattar, seriöst, många är fan inte smarta)! Hmm, det är alltså dessa människor jag borde konversera med istället för mig själv. Vad gör jag? Jo jag konverserar med mig själv ändå. Kan bero på att jag är rätt grym. Eller, jag är sjuhelsikes grym. Sååå, adore me, det är lugnt. Ni har min tillåtelse!

ΓΛΝΛ

Snälla bli min

Kärlek är allt bra förunderligt det.  Vem kunde ana att det någonsin skulle bli så svårt? SPÄNNANDE, nu kommer alla tro att jag är mitt uppe i värsta trassliga kärleksförhållandet. Låt mig då lugna er, det är jag absolut inte! Det är bara denna spontana tankegång som ibland dyker upp. Ja, på tal om kärlek så fullkomligt älskar jag Veronica Maggios nya platta, precis som alla andra.

ΓΛΝΛ

dag sjutton - en ovanlig bild

Fullt normalt, verkligen!

Älskar att jag är sämst i världshistorien på att blogga.. men ärligt, jag har inte haft tiden eller orken. För er som ändå känner er bortglömda säger jag bara TOO BAD! Nej, men ni som fortfarande sitter med arslet i skolbänken vet att projektarbetet varit ett helvete utan dess like dom senaste veckorna och därav min avsaknad. Kan inte lova frekvent uppdatering från och med nu (även om projektarbetet är klappat och klart) eftersom jag börjat misstänka att jag är en aning hjärndöd. Nu tänker ni väl "äntligen, det var väl på tiden" och ja, det var det väl sannerligen! Nämen ha så kult på restaurangen eller så, jag ska iaf iväg och avnjuta en underbar BIIIOOO, usch och fy, jag ska gifta mig med en biograf, blir AV.
ΓΛΝΛ

RSS 2.0