fredag 18/7

Godmorgon.

Eller något liknande i alla fall..
Jaa men idag åker jag söder/norr/väster/österut mot Byske Campingen då!
(Jag suger på geografi okej?)

Vill bara säga Tack till en speciell person som klarade upp mycket i mitt liv på endast några minuter. Det var nog det mest givande samtalet jag någonsin haft. Efter det rullade allt bara på och trots att jag var hemma hela gårdagen var den suuuuperlyckad! Thaaank you(L)

Ja nu bara mååååååååååste jag packa klart annars blir jag nog slagen..
Ha en bra helg alla!

/L


torsdag 17/7

Hej världen.

Idag är det torsdag. Att tiden går så fort, nyss var det ju måndag?
Ja i alla fall så har jag nog mest slappat idag.. eller har ju faktiskt packat det mesta klart nu och sen har jag även hunnit klippa mig. Dock blev det ingen större skillnad utan nu ser/känns det bara mindre slitet. Packningen har väl gått sådär.. Hur ska man kunna välja? Det är verkligen urjobbigt eftersom man vet att det man lämnar hemma kommer man sakna då man väl är där, men vad gör man.. Går ju inte att ta med hela garderoben.. tyvärr..

Ja idag åkte större delen av min vänskapskrets bort. Känns faktiskt lite tomt utan mina små änglar men det får fungera. Kommer sakna vissa så otroligt nu då jag åker bort, känns faktiskt ganska tungt att lämna allt det här hemma men man ska väl inte klaga, blir nog bara bra i Byske också.. I hope..

Som sagt, Byske, jag åker dit imorgon vid lunchtid skulle jag tro, om det inte störtregnar det vill säga. Men troligtvis är det väl uppehåll, sen ska jag stanna där i 2 veckor ungefär. Ganska mysigt att bo i husvagn osv men kommer verkligen sakna mina honeys! Fast då har jag endel rätt magiskt bra människor att umgås med i Byske. Så tiden kommer säkert bara rusa iväg sen är jag hemma på nolltid! Ja på tal om hemma, så kommer jag hem 30-31juli, alltså i lagom tid till Beachen!

Hoppas bara på att Beachen blir lika lyckad detta år som förra, helt klart ett minne för livet! Allting är så ball och livet är helt underbart. Har alltid älskat Beachen och allt vad den står för. Dock har jag aldig lyckats med att spela i något lag, kanske beror på att jag inte hinner träna ihop mig med någon riktigt. Men det är sånt som sker, kommer ändå ha så grymt kul! Nu får vi hoppas på att vädret blir grymt också så man riktigt kan njuta.


Last Summer<3

/L

måndag 14/7

Godkväll..!

Idag har jag spenderat hela dagen i Lycksele med världens sötaste Jennifer! Grymt längesen vi umgicks så det var allt på tiden. Även om Ansia sög totalt så hade jag supertrevligt med min lilla filur! She's really one of a kind! Blir att spendera mycket tid med henne då jag åker till Byske. Ja på tal om Byske så åker jag dit inom en snar framtid, närmare bestämt onsdag verkar det bli, möjligtvis torsdag eftersom det kom lite plötsligt att farmors lägenhet skulel städas i redan i veckan så har inte hunnit packa eller något alls. Men i alla fall så blir det nog bra tillslut, längtar så ruskigt till att träffa Mia igen som jag saknat otroligt! Sen blir det nog att fördriva tiden på diverse sätt, umgås med folket där och bara ha det trevligt. Även om jag nog kommer sakna mina norsjömänniskor nå så enormt! Men de finns ju kvar då jag återvänder till beachen, hoppas jag åtminstone!

Nej men nu blir det att slöa tills vi beger oss mot Vallen, kände ingen pepp på att cykla nästan en mil men det funkar väl, supertrevligt folk att chilla med så! Men hoppas alla ni läsare får en trevlig dag då och sköt om er!

/L


Lillkusin som var på besök förra året! (L)

söndag 13/7

tjolla hopp!

Idag är det då söndag, inte för att jag ser någon skillnad på dagarna nu så här under lovet, men lite koll måste man väl ha! Jasi idag händer det inte mycket vill jag lova, ska alldeles snart ta en promenad med johnblund! Det kommer bli en låååååång och intensiv promenix kan jag garantera..

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, detta inlägget är helt och fullt tillägnat min vän Caisa!
Ja hon är en sorglig lite filur och hon säljer korv på bakgatorna i Paris! Kan ni tänka er?
Ibland brukar hon även sno min poney och spela in yttligare avsnitt av ridskolan (hemmagjord version).
Jasi, vad mer kan man berätta om henne...hon är en onykter nykterist som gillar kebabschnitzel med kaviar på sidan.
Men jag tycker om henne ändå! (L)

Nu äre BEDTIME, gooooooooooooooooooooooooooooooooodnatt!

/L

Lördag 12/7

Hej bloggen!

Längesen sist nu, som ni kanske förstår har jag liksom gett upp hoppet om denna blogg. Har ändå aldrig något intressant att skriva och kan inte tänka mig att någon läser denna tråkighet! Det enda positiva jag ser med bloggen är att jag skrivit ner en del fantastiska minne här som jag alltid kan gå tillbaka och läsa. Dock har jag även skrivit ned saker som jag helst av allt bara vill glömma.
______________________________________________________________________________________________

Nu har jag läst igenom massor av gamla inlägg och kan varken låta bli att le eller gråta. Såhär i efterhand känner jag mig så lyckligt lottad! Jag lever ändå världens härligaste liv med alla mina söta vänner runt om mig och verkligen en mysig familj. Har nog aldrig riktigt uppskattat livet så som jag gör idag. Det värsta är gjort och nu är det bara att gå vidare, till hösten blir det en ny skola i en ny stad, övningskörning kommer väl igång snart också, känns som om jag har hela livet framför mig nu!

vill bara säga tack till de som gjort mitt liv till vad det är idag (L)
Jag är evigt tacksam.

Nämen nu ska jag nästan gå och göra lite nytta! kändes som det enda rätta=)
Ha det!

/L


Till hösten blir det jag och Lina, see you på Kaplan!

torsdag 3/7

godmorgon!

Eller ja, morgon och morgon.. för en del är det ju faktiskt morgon, som min egna lilla elina som jag just ringde och väckte hihi.. kände mig sådär lagomt snäll då! Fast jag och Hedvig har nog varit översnälla mot henne denna veckan som kommit hem till henne och ruskat liv i henne och kommit och stört om kvällarna huh.. vi är äkta vänner, så äre ba ;D

Jaa.. snart ska jag ta mitt pick och pack och dra mig till badstranden, väntar bara på elina nu sen drar vi raggen förbi Hedvig och sen beger vi oss mot slutdestination badstrand! måste säga att det va längesedan vädret tillät en att vara utomhus.. eller ja nog kunde man va ute, dock kom man aldrig in torr.. men ÄNTLIGEN har vädret vänt och solen tittar fram, ingen strålande sol och molnfri himmel men det duger alldeles tillräckligt för mig!

Nej nu ska jag gå och stoppa ner en handduk i min påse så jag inte glömmer bort det.. vilket jag gjort alltför ofta detta år, menmen ha en uuuuuunderbar dag!

soliga hälsningar
/L

RSS 2.0