söndag 25/5

Godkväll=)

Lite spårat me chips EVERYWHERE ?

tisdag 20/5

Hej sverige=D

Jag har damp, men jag är glad iaf! Mahaha allt är kung och jag ska bjuda Per på te-kalas så han blir glaaaaaaaaaaad för han ÄLSKAR te, han är kär i te, han vill ha te, eller hur vare ? Mmmm, te är gott, vad än plutten säger! Idag har jag bara druckit TRE koppar, shit det var ovanligt lite... åh vill ha mig en sluring till, men HONUNGEN är SLUT (U) rip, så inge mer te för mig ikväll, kanske lika bra det för jag är tep hög eller nå? Jag vill ha helg NU, då ska jag ha kul med mina sötnosar, kanske skellefteå på lördag VI FÅR SE ? Jag måste shoppa klart nu medan jag har pengar wiiie, great, bråttom bråttom... SKOLAVSLUTNING nästa, tep? Jaja nu ska jag snart gå och sova annars kommer jag ba säga nå jag ångra mahahaha!

/L

måndag 19/5

godmorgon,

det är just precis vad det är för mig, morgon, jag har sovit, vaknat, sovit, vaknat, ätit, sovit vaknat och sett tv. Så har idag sett ut, igår också för den delen. Nej kan inte påstå att jag är pigg alls, eller ja just nu är jag det, men inte i allmänhet, min hosta håller mig övervaken..

Det är jobbigt att va förkyld, riktigt jobbigt, men ska krya imorn också så på onsdag blire nog skola, måste nästan fara annars blire inge bra, har för mig att vi har prov typ nästa måndag (?) sen äre nog matteprov på onsdag, men jag är inte säker... eeeh ja i alla fall så blir nog en trevlig helg, får se vad som händer riktigt, lät som det va en massa skoj på gång!

Nänu ska jag krypa till kojs och mysa
/L

onsdag 14/5

hallå,
Nu är det bild igen, vilket betyder att jag är fruktansvärt hungrig och trött, som jag alltid är på onsdagar. Inte för att det är en jobbig dag engentligen men just idag mår jag rätt dåligt, håller på bli sjuk tror jag. Hostar, snuvar, kallsvettas osv. Känns jobbigt men ska inte klaga har klarat mig undan hela året. Nu går det magsjuka på skolan också, usch hoppas man slipper det.

nä  nu orkar jag inge mer,

/L

Tisdag 13/5

Tjosanhoppsan!
Happyface me idag=D=D=D

Fick äntligen besked om sommarjobb och visst blev det som jag ville! Två veckor hos min gamla Dagmamma med världens underbaraste ungar! Sedan en vecka på Öppna vilket I love, minns ju själv hur roligt Öppna var...
Ja men kort och gott, JAG ÄLSKARE=D Är helt slut nu egentligen eftersom på gympan stod det löpning på schemat så det var bara att bege sig, dock håller inte min kropp samma tempo som min hjärna vill att den ska så jag va rätt död genom hela stunden. Men har i alla fall fått mig en ordentlig promenad på 5km så inte helt fel, dessutom var vinden inte till någon hjälp! Förkylning here I come. Nämen snart blir det att pallra sig till Rännarn med Elina och se A-lagets första match som spelas mot Malå, mycket trevligt.

BTW så måste jag skriva mig själv en liten påminnelse här om att hinna se Notebook i veckan!!

LOVE
/L


tordag 8/5

Heeeeej=D

Jag heter Lana, men idag kan du kalla mig Kungen. Alltså jag måste säga att jag är otroligt stolt över mig själv, (fjantig jag e jag vet, men I don't give a fuck) Jag som har G i bild och matte, och alltid haft det har Ä N T L I G E N lyckats med något! Ett starkt VG på bilden, första gången, och alla som känner mig vet ju hur min inställning på bilden är, mayby not the greatest exactly, men jag är positiv på insidan! Sen fick jag ett VG på Matte Nationella, inte ett starkt men ändå ett VG, jag är så stolt eftersom jag trodde max G? Kändes som det gick uselt, men det gjorde det ju inte! Dock kändes det då min mattelärare sa det så här "Du fick VG, inte ett starkt men ett VG, men kom ihåg att det BARA är på Nationella och inte slutbetyget..." kul att hon inte ens verkade se att kag ansträngt mig somfan de senaste proven? Åh nu ska jag banne mig på MVG på nästa prov...... yeah dream on baby. Ibland blir man verkligen besviken på sina lärare..

Jaja, nu ikväll händer ingenting, ska bara chilla och kanske kolla genom NO:n lite, känns ändå som jag kan det rätt så bra eftersom vi gått igenonm det 1 miljard gånger...

/L

Onsdag 7/5

Hej och hå!

Vart tog sommaren vägen egentligen? Det enda jag ser då jag tittar ut genom fönstret är moln, moln och lite mer moln. Nej nu är vi leds, GE OSS SUMMER(L)

Idag har jag varit på skolan som vanligt, lika jobbigt som alltid... Bilden va iaf rätt chill, gjorde mer än vanligt och nu är min tavla Ä N T L I G E N klar, yay me=) Gympan var även rolig idag, först brännboll och sedan en staffet, nice=) Sen då jag duschade så gick min läkpiercing till naveln sönder, men H U R R A men thank god, så hade Anita köpt mig två nya superfina! Riktiga räddare i nöden=)

Nu strax blir det att fara på vårshowsmöte, hoppas bara vi får något gjort, men det tror jag, det ser riktigt bra ut ä så länge, och jag kan inte låta bli att skratta varenda gång =]

Nämen nu ska jag chilla bara tills det är dags!
Ha det fiiint=)

/L

måndag 5/5

Hej

Jaha grattis på mig så, wiii, känner mig verkligen äldre!

Not.
Ajja, det blir en fin dag idag med mycket gott fika iaf=D

/L

söndag 4/5

GODMORGON!

Jag är fortfarande trött. Men så får det väl vara då. Känner mig även krasslig. Snorar lite lätt och hostar, sen är mitt öga fortfarande retard, ögoninfektion here I come wiii. Ne nu blir det att se Andra Aveeeeeeeeeeeeeeeeenyn.

/L

lördag 3/5 S T I L L

Dagens Outfit


image62

Vitt linne
- Gina Tricot
Mönstrat linne - H&M
Capribyxor - Cubus
Foppaskor - Norsjö vårmarknad
Solglasögon - Åhlens
Örhängen - Glitter
Väska - Wedins
Gummisnoddar - ÖB

Alttså hur snygg får man bli egentligen?
Hahah jag e retard jag vet.

lördag 3/5 fortfarande

Hejhopp

Har sett ännu fler avsnitt av Andra Avenyn, kan inte påstå att det är kung men ett bra tidsfördriv. Jag har även sett Sing Along och Extra Extra, som sagt, tidsfördriv. Dock har kvällen funkat rätt bra. Känner mig inte alltför deppad efter kvällens besvikelse, seriöst INGEN som ville göra nå? Sjukt, men what to do? Ja nu ska jag lyssna lite mer på underbara Kate Voegele som får en att må bättre inombords. Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag snyta mig.

/L

lördag 3/5

hej

Jag är inte glad alls nu, så jäkla less på alla tråkiga människor som aldrig verkar vilja göra något, visst klart man får va trött osv, men på en lördag? seriöst snälla rara, jag pallar inte sitta hemma idag OCKSÅ var hemma fredagkväll, det här spårar. Ja nu blir det väl att nöta Andra Avenyn eftersom alla är upttagna eller trötta, fråga mig inte ens om mitt liv, för jag har inget längre

over and out

fredag 2/5

Hallå,
tråkigt väder vi har idag,
men man ska glädjas åt det fina vi haft hela veckan.

Idag har det inte hänt mycket alls, utan jag har mest bara sett film, eller ja serier också. Började med att se "Big Mamas House 2", alltid lika trevlig, och efter det "The New World" som var lite udda, dock hann jag aldrig se klart hela men man kan nästan räkna ut slutet. Sen har jag bara suttit här och sett Andra Avenyn, ja jag föll för grupptrycket och började se det, nu idag har jag sett sju avsnitt, tur det är "lov" så man hinner se några stycken per dag eftersom jag vet att sen kommer tiden inte räcka till. Det är i alla fall en riktigt bra serie, den är ju svensk trots allt så det är inte illa gjort. Nej men nu ska jag pallra mig ner och hjälpa mamma med maten. Ikväll har jag inga planer alls så får se vad som händer, kanske blir en hemmakväll, men jag vet inte. Förresten så kom mina PENGAR idag, så det blir att beställa telefonen och då kommer den inom nästa vecka, ÄNTLIGEN! =D

/L


torsdag 1/5 fortfarande

Oj två inlägg på en dag, magiskt?
Ja jag är på rätt bra humör nu faktiskt.

Dock har jag lite huvudvärk, men det beror nog mest på min trötthet. Borde nog egentligen sova...
Ikväll var supermysigt, med en promenad, lite GH, Buzz och SingStar! Mycket trevligt med flicksen.
Just nu är jag lite småledsen eftersom jag gärna ville en sväng på stan imorn, men har dock inte pengarna.
Alltid ska det vara något ivägen. Idag känns det som söndag, alltså måndag imorn, fett skönt att vakna upp och inse, DET ÄR FREDAG. Har inga planer för något alls i helgen än så länge, men det kommer väl..
Idag har jag även sett första avsnittet av Andra Avenyn, alla är ju helt tokiga i det så måste kika vad allt ståhej handlar om riktigt, och vad jag kunde se så verkade det vara en helt okej serie. Jublar inte precis över detta avsnitt men det kommer väl troligtvis senare då kanske.

Nej nu är klockan alldeles för mycket för mig, jag är inte en kvällsmänniska längre precis så jag känner bara hur mitt huvud väger flera ton, typ. Ajja ha det så bra alla,

GODNATT
/L

torsdag 1/5

hej och hå!
Kan man vara annat än lycklig just nu?=)

ÄNTLIGEN har sommaren letat sig till lilla Norsjö,
det var minsann på tiden!

Igår var det Valborgs som ni alla vet,
Mycket trevlig kväll=)

Det började med att vid halv sex tiden for jag Lollo och Jennie till Rebecca. Då vi kom dit satte vi oss i köket och pratade lite allmänt om allt och alla. Sedan halv sju bestämde vi oss för att börja laga mat, MAGISKT att det inte var jag som skrek eftersom jag va riktigt hungrig..... Medan vi lagade vår delicious mat, vilket var tacos, pratade vi ännu mer, trevligttrevligt, sedan ÅT vi en efterlängtade middagen, det var SÅ gott. Vi åt och hade trevligt. Sedan bestämde vi oss för att spela lite GH, jag var kung, not. Efter ett tags spelande blev alla sugna på att hoppa i plurret, alltså Rebeccas BUBBELPOOL, hur skönt var inte det på en skala liksom? Tillslut så kom vi på att vi hade G L A S S i frysen, så det var upp fortare än kvickt och i med glassen! Det var supergott, och Rebecca åt upp minst en liter, söt tjej vill jag lova! Sen bestämde vi oss för att pallra oss ut på byn och se om det fanns nå folk ute, dock kom det som en besvikelse att det var rätt dött ute. I alla fall så träffade vi Frida och pratade med henne, medan Lollo fick ta hand om en "sjukling". Ja sen var vi där ett tag och då kom det lite annat trevligt folk som vi pratade med, sen drog vi oss hemmåt. Sen, feg som jag är ibland, blev jag helt överdrivet mörkrädd då jag kommit ut ur Sörbyn, så jag var tvungen att ringa någon så jag inte var helt själv. Efter ett tag så svarade Ricki och jag pratade med honom, en räddande ängel, tills jag kom hem. Då jag kom hem kände jag tröttheten smyga sig på. Jag la mig i sängen och fortsatte prata med Ricki ett tag, tills vi båda blev så trötta att vi bestämde oss för att sova. SKÖNT.

Idag började med en ovanligt snäll väckning, pappa kom upp och jag trodde han skulle dra ner mig från sängen, istället fick jag........FOTMASSAGE (?) what's up with that liksom, inte likt min pappa. Sedan kom jag ner till världens godaste frukost typ, mamma hade bakat bröd MUMS. Jag åt och sedan gick jag ut i det fina vädret, och FINT är det. Väldigt varmt och behagligt, jag ÄLSKAR sommaren PUSS PÅ DEN! Och nu ska jag gå in och ta mig en bit Snickerskaka och sedan sätta mig här återigen och njuta av denna värme!

/L

RSS 2.0