she has too much pride to pull the sheets above her head so quietly she lays and waits for sleep

Mitt huvud är sprängfyllt med tankar. Ögonen är tröttare än på länge men ändå vägrar lillhjärnan sluta tänka. Olika scenarion spelas upp. Om och om igen. What if, what if? Blir inte klok på mig själv. Ibland undrar jag verkligen vad som gick fel. På riktigt. Det finns väl alltid ursäkter men söker svaren och hoppas de finns där någonstans. Kanske är de djupt begravda längst där inne där inte ens jag släpper in mig själv. Det skulle dock vara fint att veta. Att veta att det finns svar. Fast sådan tur ska vi väl inte ha. Det finns inget rätt eller fel. Eller jo, det finns det ju, men varför är det helt plötsligt så svårt att skilja dem åt?
-
Vet egentligen inte vars jag vill komma med detta. Ingenstans tror jag. Svaren som jag söker har ännu inte ens givits en formulerad fråga. Jag har en fråga. Jag har många. Måste bara reda ut vilka de är och om jag ens vlll ha svar. Det vet jag inte än. Det får tiden utvisa.
Saknar volleyboll bajsmycket för tillfället. Mer än jag någonsin trodde.

I decided long ago, not to stand in anyone's shadow

Bloggen fick ett uppehåll denna helg eftersom min dator bestämde sig för att ge upp livet. Men don't worry, har en ny skönhet i min ägo nu och det känns bra. ASBRA! Ja, helgen har iaf inte spenderats gråtande framför min avlidna computer utan i Skellefteå med finaste folket. Trots en del motgångar lyckades helgen bli alldeles underbart trevlig. Älskar att aldrig behöva ångra att åka dit, love, love, love it!
Vi äro fagra vi!

Why oh why can't I?

Jag och Linux har suttit och försökt trixa med denna förbannade jävla perkele bloggdesign. Som ni säkert ser gick det analsex. Alltså inte alls. Fina Linn tog sig iaf tid att knåpa ihop en ny header åt mig. Big improvement med tanke på att (som hon så snällt påpekade) min volleybollkarriär är rätt sten to the död. MEN VAD GÖR DET FÖR NU HAR JAG EN BLOMMA OCH VIN PÅ MIN HEADER WOHOHOHO!!! Klår allt.
-
Jaha, jaha. Idag har jag lämnat in tentan.. och fått ytterligare en, SÅ JÄVLA KUL. Om någon ber mig skriva något glatt "som inte är ironiskt" då tänker jag sparka den personen in the nuts. Vare sig denne har ett par eller inte. I don't really care. Men jag BRYR mig om min ironi (KÄÄÄRLEEEEK). Oki? Bra. Eh ja. Det var det. Ska nog go to sleep snart eftersom att en ljuvlig dag bestående av städning, tvättning och plugg is coming up, taggarååå. (Ironi<3)
Jag är törstig.

All the things a girl should now, all the things she can't control

Facebook 4-laf!! Eller hur var det? Nej men tycker alla ska ha rätt att njuta av mina fantastiskt intressanta reflektioner om livet. Det är intresseväckande och den kunskap som jag delar bör ingen få gå miste om! Hehehehehe. Självförtroende much? Nämen, kul om folk läser ju. Ja, jo. Det var väl det jag hade att säga idag. Eller ja, kan ju meddela världen om att det bara är 800 ord kvar på tentan!!!!! Ska belöna mig med världens bästa helg när den är helt klar. Japp, med älsklingen Therese och fina Rebecca, livet känns fint. Dagen till ära ska jag även bli matad hos farmor... GOTT. Att tågbiljetterna var slutsålda ikväll ja, det må ju va ett annat problem, men tacka vet jag en mysig busstur! Ska skeda med Linux hehehe (men säg inte)(hon vet inget än...). Eh ja jo, det var väl allt för idag. Slutet gott, allting gott!
Åh vad jag ser fram emot att få bada igen!!

Blog-blog-blog I'm lovin it

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/15302/laniis?claim=rs38fx4yhnt">Följ min blogg med Bloglovin</a>

How can we fall asleep at night when something's clearly wrong

Dagen har bestått av oändlig trötthet från min sida. Ögonen vill som inte hänga med. Dock är halva tentan skriven. WOHO! Det är kvar en hel del än men vad gör det när jag vet att det om en timme står en delikat middag på bordet?! Åh, dreglar lite när jag tänker på det.. mmm.. fräsch_tjej_92.
-
Annars så levs och mås det här. Saknar min älsklingstjej så fruktansvärt just nu, men henne ska jag få rå om hela fredag! Har insett att det är så mycket att se fram emot nu och det gör mig alldeles superstrålande glad. Jag må sitta här just nu med en halv tenta kvar att skriva men på måndag är den pinan slut och då ser vi fram emot det roligaste momentet på hela kursen, dock även det tyngsta, men det ska gå bra. Ska längta ihjäl mig efter mina fina, fina, fina tjejor och jul. Ja, jag, som predikar likt Jesus att julafton är så överskattat kan inte sluta se fram emot jul. Visserligen kanske inte just den aftonen men hela julen. Gulledamen som bosatt sig i Norge kommer hem och då ska vi umgås utan dess like, äntligen!
-
FINASTE DU!!
De här damerna längtar jag efter alldeles för mycket för att det ska vara nyttigt!!

why oh why

Min hjärnsubstans är inte gjord för att vara vaken den här tiden. Inget annat på mig heller för den delen. ÅH herregud. Kommer aldrig kunna skaffa mig ett jobb. Arbetslös 4-lajf.......
den här bruden skriker inombords.....

Work it, make it, do it

- Jag kan ha nagellack i högst några timmar.
- Jag är en balsamnarkoman.
- Jag har alltid pengar på mobilen. Alltid.
- Jag har en tendens att gå in i saker, såsom lyktstolpar, alldeles för ofta.
- Jag är ingen förhållande-typ.
- Jag lyssnar på samma låt om och om igen tills jag blir less.
- Jag älskar att sova naken.
- Jag skulle välja att äta gurka resten av mitt liv om jag var tvungen.
- Jag kan aldrig vara tyst under en film. Inte ens när jag är själv.
- Jag har aldrig haft mer underbara människor omkring mig som nu.
Tagen på första klassfesten i ettan på gymnasiet. Känns som ett halvt liv sen.

I want it all

Facebook gör en så populär, 40 besökare, inte illa pinkat av en liten smutsig jugge som mig! Och det här med smutsig är inte ens ett skämt längre.. har levt i min onepiece alldeles för länge.. this lady needs a shower. hehehe. Cute va?? Nä, alltså jag kommer plåga mänskligheten med damp occh felstavningar (orkar inte ens ändra det där) för just nu försöker jag göra allt utom det jag borde, aka skriva tenta. Därför tycker jag det var väldigt logiskt och välplanerat av mig att skriva detta otroligt röriga och flummiga inlägg och vill bara poängtera att Sanna Maria Öhman can back me up när det gäller Jesus. JAG ÄR JESUS. Det är helt logiskt. Klänning, sandaler och skägg, tvillingar måntro? I think so..
-
Förlåt. Jag har bara för mycket uppe i hjärnkontoret som pågår. Allt i lill-mig gör ont.. inga ergonomiska (?) stolar att sitta på här inte, nej nej. Här slavar vi för ett glas vatten om dagen. Darkos lagar inte ens lunch åt mig.. bara fokuserar på sin bok om Zlatan, tror det är vad man kallar en "man-crush". Han älskar sin Zlatan. For reals. Så mycket att han neglectar sin enda dotter och låter henne gå hungrig!! (Och kom inte och säg att jag kan göra lunch själv för det har mamma bestämt sagt att jag inte kan)(Hon skällde ut stackars Darkos när hon fick veta att lunchen bestod av nudlar)(Som jag själv lagat)(Hehe älskar att vara den saknade dottern, man ba få allt.. ALLT... a-l-l-t). Eh ja, det var väl det, kanske ska slänga in lite bilder också så ni slipper gråta över denna textmassa. Jag gråter över denna textmassa. Den innehåller fler ord och meningar än min tenta. Njet bra....
Kanske ska satsa på luggen igen? HEHEHEHEHEHE, don't worry, det ska jag inte!

Won't you please, please help me?

BESLUTSÅNGEST!!!!!!
-
-
-
Tycker hela världen ska hjälpa mig bestämma om jag ska spara ut håret eller köra på en längre page (förutsatt att den enorma snebenan inte följer med.....) SÅ kan ni rösta lite nu, BRA TACK, för jag orkar inte veeeelaaa mer.......

Time after time

Känner mig jätterolig idag och tänkte dela med mig av humorflödet. (Egentligen undviker jag att skriva tenta men det kan vi ignorera).


Hittade mig ett boende där i Danmark. Blev dock purken när jag insåg att varmvatten inte ingick. Sur tjej.
-
Hittade dock ett annat boende som såg bra ut. Läser hyreskontraktet hära då.
-
Allt var i ordning, hushållsel ingick, då blev jag så här glad.
-
Hittade mig en fru, JACKPOT!!
-
Var så här glad när jag fann vårt kärleksbarn. Ja hon är stulen. Nej jag vet inte varför hon är glad.
-
Ja, fint va? Jo, jag älskar er också.

Oh why, oh why

Jag är världsbäst. Ville bara att ni skulle veta. Tack för mig.

RSS 2.0