Give your reasons

Sista dagen i Dannemarck. Måste packa om, packa rätt. Betala övervikt (för dom kilon som inte sitter på mig) känns onödigt nanting. Åh. Det har varit fina dagar ändå. Måste erkännas. Fast. Skulle nog spenderat helgen på PDOL hellre. NÄSTA ÅR DOCK! Åh. Redan taggad! Hoppas på stugsista dock. Måste umgås. Umgås, umgås, umgås. Ja, iaf. Kroatien imorgon. Flyg. Sedan buss/tåg/bil/promenad? Det löser sig i vart fall. Ja. Juste. Då vet ni. Lite tomt om bilder JAG VET, men till mitt försvar är det här internetet inte "ladda upp bilder"-vänligt. Ni får vänta. Med spänning. Vi ses på obestämd tid. Hoppas på internets där nere också. Let us hope together. Amen.

Bjuder dock på Jens Kurts Pölser.

ΓΛΝΛ

Na na nah

Slängde ihop något litet till lunch..
ΓΛΝΛ

Forget about the pricetag

AAAAH. Glad_tjej här, eeeeh jo! Köpenhamn levererade verkligen idag. HAR FYNDAT. Åh så nöjd man kan bli. Seriöst. Känner mig inte ens ledsen över de förlorade pengarna. Värt det. Allt. Hmm, ja, har ätit världens godaste kyckling till lunch. Lovar. Fredagkväll och är trött som ett as. Alla andra ska skaka rumpa på PDOL men det gör inget. Vill bara soooooovaaaaaa. Åh, underbart. Underbara fredag. Nu ska jag krypa ner med mina nya vänner och mysa. Ha't fint.
ΓΛΝΛ

Sand in my shoes

Har anlænt till Danmark. Eller ja, kom vid ett tiden. Genomled en drygt 18 timmars bildfærd. Egentligen inte alls farligt men att bli kissnødig klockan fem på morgonen och bara utedass till førfogande ær inte happymoment. Skogen var dock ænnu værre. He he, ælskar dessa danska bokstæver, som grædde på moset. Før øvrigt, usch vad nasty. Hmm, ja som sagt, anlænde tidigare idag. Har hunnit vara en vænda hær i Fredrikssund dær vi bor før tillfællet. Detta lilla stælle som ær belæget endast 5 mil utanfør køpenhamn har alltså ett større shoppingcentrum æn Skellefteå. Lite sådær weird. Rean ær magisk och fynden ær många. Dock blir det att førsøka hålla i lønen tills morgondagen då vi belægrar Køpenhamn. Tala om att det kliar i fingrarna! Ja, vi har æven hunnit ta en promenad kring hamnen och spanat in båtarna och lyxlægenheterna. Dessutom støtte vi på en vikingaby sådær random længs vægen. En hallon- och annanassorbé glass har æven slunkit ned. (Ni læste rætt). Nu ær det dags før dagens førsta sup. Tycker den ær vælførtjænt. På återseende.

ΓΛΝΛ

Boom badoom boom boom

Ehm.. god morgon? Okej, jag steg faktiskt inte upp nyss, tro det eller ej. Helgen bjöd på en del riktigt fina stunder och en del inte alls. Antar att det är sådant man får ta, två bra dagar i rad kanske är liiitee för mycket att begära? Fast nä. Men nu blev det så iaf. Trästock levererade inte som jag hoppats. Saknades en viktigt ingrediens; THERESE! Ettårsdagen till ära och hennes blindtarm bestämmer sig för att den vill ut, jäkla typiskt. Får fira den en annan helg och då blir det ett firande utan dess like! Ja, det var väl det. Försöker göra så lite som möjligt fastän jag borde göra så mycket som möjligt. Har barely börjat packa än och ja, om vi ska vara ärliga (juste, vi) gör jag det inte idag lär jag glömma hälften imorgon. Trots listan. Kan ju vara bra att ha med sig något iaf. Just saying. Funderar på att ta tag i livet. Fast längre än funderationer (mhm) har jag inte kommit. När det enda man gör om dagarna är sover är det jobbigt att ta arslet ur vagnen och FAKTISKT anstränga sig. MEN har plockat ut ur diskmaskinen så känner mig ändå nöjd med dagens åstadkommande. Kul inlägg. Håll till godo. Förresten! Nej.
ΓΛΝΛ

you're gonna go far


ΓΛΝΛ

Go little bad girl

Ville bara informera er om att jag är på asdåligt humör idag. Först utan anledning, sen försvann blogginlägget jag just skrev, så nu med anledning. Inte bra dag för cool_tjej_92. Ge mig en inspirerande tanke eller två, behövs i dessa tider. Så. Nu lämnar jag er. Orkar inte ens nästan skriva om det förlorade blogginlägget. Men håll till godo, för all del.
ΓΛΝΛ

Be my lover

Blir alltid lika ARG när jag ser att min cykel inte står på uppfarten, varför? Mina kära älskade bror har lyckats ha sönder tre av mina tidigare cyklar och går den här sönder, nej då jäklar i min lilla låda. För en gångs skull behövde jag också cykeln, känner mig för omotiverad att promenera i denna värme. Ja, god eftermiddag på er också. Skulle just påbörja mitt projekt men som sagt är det alldeles för varmt för att kunna gå någonstans idag och klockan börjar dessutom visa relativt mycket. Får kanske ta en sväng efter middagen. Kanske. Har ordnat upp livet lite idag, det känns bra. Sitter dock och tänker på hur jag verkligen borde skriva en packningslista. Borde börja packa dessutom. Nej, det tar vi en annan dag vettja! Jaha, mer än så har jag nog inte att tillägga. Eller just, kära Darkos fyller år idag, grattis till honom. Kul. Ingen tårta dock. Synd. Nej, dags för mig att laga le dinner. Ha ett bra liv, på återseende.
ΓΛΝΛ

She stares at the ceiling and tries not to think

Hur kommer det sig att tiden kan gå så sakta samtidigt som den passerar i en väldans fart? 19 juli är det idag. Över en månad sedan studenten. Helt sinnessjukt. Jag sitter här och klagar över att tiden går sakta när den egentligen rusar iväg. Men klart, ibland går den rent av inte fort. Hej förresten. Jag är väldigt uttråkad idag, mer än jag varit på länge. Vet inte om det beror på att jag är bosatt i Norsjö där det händer något max en gång om året eller om det beror på att jag ser fram emot helgen och trästocks alldeles för mycket... Bra fråga. Ja, trästocks står på schemat för i helgen, känns riktigt bra. Ser fram emot en riktigt fin fredag och lördag med underbart sällskap! Ja, sedan när den helgen förflutit tar jag mitt pick och pack och beger mig till Danmark. Blandade känslor. Kanske hade jag hellre stannat i Sverige och spenderat helgen på PDOL med mina kära kamrater men samtidigt känns det oerhört oförskämt mot faster som planerat en massa. Det får väl helt enkelt gå an eftersom det inte finns mycket till val. Öl ska bli min bästa vän. Efter den korta vistelsen i vårt grannland beger jag mig vidare mot Kroatien där älskade mormor och morfar väntar. Screw beachen när jag ska få njuta av mormors kramar! Blir nog, eller det blir definitivt, en sväng ner till Bosnien också för att hälsa på ännu fler godingar. Det blir bra. Vad mer? Jo, som sagt är jag i en extrem uttråkningsfas. Det finns inget kul kvar längre. Jag har sett ikapp alla mina serier. Även de tre nya jag påbörjade för två veckor sedan. Vad återstår nu? Tycker mina 9 (!) läsare kan komma med lite fingervisningar om vad jag kan göra om dagarna? Och innan ni drar "jobba, diska, städa" så nej. Seriöst? Då har jag hellre tråkigt. Tack på förhand.

ΓΛΝΛ

show me how to lie

Dagens tankar
♣ Långbenskrankar är inte trevligt middagssällskap.
♣ Otroligt vad lättskrämd jag blivit.
♣ "Det blir vad du gör det till..." bullshit.
♣ Jaha, när börjar det roliga?
Inte många tankar idag som ni ser men vad gör man liksom? Nej, återgår till nya favoriten Love Bites, på återseende!
ΓΛΝΛ

Set your goals, bless our souls

Tänkte skriva ett asroligt inlägg om kaniner men ångrade mig. Varför? Kanske för att det inte finns mycket roligt med kaniner. Fast det är en lögn. Sannas kaniner är roliga he he. Ja iaf så savear (juste) jag er från ett kaninparty. Vad händer i mina länder då? Ledsen att meddela världen men inget alls. Sitter hemma denna evighetslånga fredagkväll men vad gör det när jag avnjutit en manikyr och pedikyr? Inget! Mina tår har aldrig varit så charmerande som de är för tillfället. Nästan så jag vill smaka på dom. Nästan. Jaha, vad mer finns att tilläggas? Fyndade en aning idag fastän rean i Skellefteå inte är något att hurra för direkt. Nej, kosingarna sparar jag till Köpenhamn, där skall det inhandlas förnödenheter minsann! Med förnödenheter menar jag kläder. Och öl. Massvis med öl. Ska alla på PDOL, ja då banne mig ska jag dricka öl, om än det är i Danmark. Ska tälta på bakgården för att få igång festivalkänslan också. Juste. Nej helt ärligt, hur awesome är inte min blogg? Seriöst, contain yourselfs med allt beröm. Det börjar komma till ett stadium där jag inte ens kan ta emot fler komplimanger. Det är liksom, fullt. Fast nej. Det är rätt tomt. Både innanför pannbenet och komplimangerna. Men vad gör det när jag kan komplimentera (det ni) mig själv. I'm full of it. Nej, jag är bara full, hi hi. Fast det är jag inte heller, om det ändå vore så väl liksom! Ignorerad och ensam, BU-FREAKIN-HU. Nej, jag är faktiskt inte sådär asledsen, det är väl helt okej. Har målat Barbies idag så jag är nöjd. Nämen seriöst, skärp er, gå hem. GODNATT!
ΓΛΝΛ

Cause I don't know who I am

Most of us are afraid to end up alone, but what about us who are afraid of being together?
ΓΛΝΛ

it's only half past the point of no return

Det finns få saker här i världen som ger mig lika mycket känslobomber som meningsfulla låttexter. Jag älskar det fullkomligt, de får mig att må.. ja, de får mig helt enkelt att må, att känna. Känslan av att kunna andas, känslan av att vara fri, känslan av att vara levande.

"Have you ever looked fear in the face and said 'I just don't care'?"

"The time my dad caught me a horseshoe crab and I asked him if throwing it back into the sea would bring our luck back."


"They say the captain goes down with the ship so, when the world ends, will God go down with it?"


"But it was for my own amusement, saying love was an illusion of a hopeless heart."


"It's in the eyes of the children, as they leave for the very first time and it's in the heart of the soldier, as he takes a bullet on the frontline. It's in the face of a mother, as she takes the force of a blow and its in the hands of the father, as he works his fingers to the bone."


"She's standing in the heart of darkness, saying I know you got a soul even though you're heartless."


"She finds color in the darkest places, she finds beauty in the saddest of faces."


"Change the voices in your head, make them like you instead."



ΓΛΝΛ


that's just one small fraction of the main attraction

Roligt att mina blogginlägg inte kommer upp i tid. Fast nu ser det ju ut som jag bloggat TVÅ GÅNGER idag. Fan inte dåligt ändå. Hej förresten. Jag är askissnödig. "Kissa då" tänker ni, nej tänker jag. Varför? Jo, sitter rätt bekvämt här faktiskt. Kanske så bekvämt att jag kissar på plats. Kanske inte dock. Jaha, fredagkväll och vi slår på stort? Men icket. Detta är nog första fredagen sen för alltid jag bara är hemma. Känns underligt. Skönt skulle jag vilja säga men det är faktiskt dötrist! Norsjö levererar inte alls. Blir nog att steka i Lanix Darkosdotters partytält sen. Hoppas även att vädret kan hålla i sig så att det blir lite bad imorgon. Samt lite lantärnan också. Ja, nu blev jag ju nästan seriös där ett tag. Huvva, my bad! Frågan är egentligen varför jag sitter här och skriver meningslöst ordbajs? Ja, inte har jag något annat för mig iaf. Sedan en hemlis; är grymt sugen på att skriva något. Inget sådant här tjoller utan skriva på riktigt. Det var allt för längesedan. Men som sagt, hemlis, det talar vi inte högt om. Nämen hörni ungdomar (ja juste, jag bryr mig inte om er ålder, alla är ungdomar), dags att bege sig mot sydligare bereddgrader. Eller en trapp ned. Får se. På återseende (om ni inte blundar dvs), herråå!
ΓΛΝΛ

make me move like a freak

Hej mina trogna läsare, jag är tillbaka. Haha nej. Luring. Lite uppdatering kan jag dock förgylla er dag med. Lever och mår bra, än så länge iaf. Idag steker det, är fan varmare än Afrika på LSD. Känner att jag inte har alltför mycket att bidra med för tillfället. Kan ingen på denna planet komma på något vettigt jag kan skriva om? Elina till exempel, ska du tvinga mig att uppdatera en gång om dagen kan du väl iaf dela med dig av lite inspirerande tankar. Vi kan ju kort och gott säga att några sådana existerar inte i mitt huvud. Speciellt inte i denna värme. De få hjärncellerna som är kvar smälter och rinner sakta ur näsan på mig. Japp, ni hörde. Älskar allergier, det är lagomt skönt att hela näsan kliar sönder. Fast jag kliar aldrig tillbaka. Det lovar jag. Det vore ju vidrigt. Och vidrig, det är ju definitivt inte jag. Är gullig, snäll och söt. Jättetrevlig också. Såg ni vad jag gjorde där? Jo, pimpade ut mig själv lite halvlagomt diskret. Tror ni någon nappar? ;);) Ohyeah, där kom flörtgubbarna också. Nu är det liksom kirrat och klart, folk kommer tälta på min framsida för att få en dejt med mig. Nej, nu tappade jag helt fokus på det här. Hejdåååå

ΓΛΝΛ

RSS 2.0