söndag 6/4

Goddag!=)

Idag har det absolut inte hänt någonting. Vaknade imorse med världens huvudverk och ont i halsen, kanske inte bästa sätt att börja sin dag på. I alla fall så pallrade jag mig tillslut ner till köket där pappa gjort frukost. Plättar, mumms! Sen efter jag ätit drog jag mig upp hit till datorn, och eftersom jag nuförtiden blivit lite irriterad på projektorbilden som alltid är sne och konstig på ett eller annat sätt orkade jag inte fixa så det gick se film på den utan jag nöjde mig med att titta direkt på dataskärmen. Jag hann med några filmer! Och här kommer en liten recension av dem.

"Blonde Ambition";- Jessica Simpsson som har huvudrollen spelar Katie, flickan från landsbygden som en dag åker till New York för att hälsa på sin fästman som prövat sin lycka inom modellbranchen. I alla fall får hon en stor besvikelse då hon kommer dit, och det slutar med att hon måste flytta in hos sin kusin (?) i en liten lägenhetsliknanade sak. Hon träffar sedan en kvinna som hjälper henner att fixa en jobbintervju på ett stort företag, dock är det inte för Katies bästa utan hennes egen skull och hon och hennes kollega försöker sabbotera för Katie hela tiden. Någon gång under filmen träffar även Katie Ben, en kille som hon inte kan glömma...
Ja den här filmen är ingen jag rekomenderar att se, den var tråkig och det var verkligen B-kvalla på den. Ingen "Hollywood red carpet moment" precis.

"Hata Göteborg";- Ja vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Handlar om ett gäng och vad de olika personerna tillför. Filmen har nog ett ganska bra budskap men som de flesta andra svenska filmer är det ingen hitt precis. Men den uppfyllde inte mina förhoppninghar alls utan snarare sänkte dom rejält. I alla fall så var detta en mindre lyckad film.

"Bring It On";- Den gamla klassikern, tror inte ens jag behöver skriva något? En riktig tjejfilm är det som man aldrig ledsnar på!

"I Am Legend";- Helt sjuk film med Will Smith i huvudrollen. Att han ens kan förmedla så mycket känsla då han knappt har några repliker under den första timmen? I alla fall så var den riktigt bra, tog ett tag innan jag förstod allt dock, men en riktigt sevärd film! Så om du inte redan sett den, DO IT!

"Tjenare Kungen";- En av de få svenska filmer som går att se! Handlar om en tjej som vill starta ett punkband. Och det går upp och ner och upp och ner osv, men ni får väl se hur hon lyckas.

Ja här på slutet blev jag lite leds och orkade inte skriva något utförligt. Men nu fattar ju ungefär i alla fall och det är väl huvudsaken. Nej nu ska jag nog äta middag alldeles snart, I hope. Ha en fortsatt trevlig Söndag!

/L

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: dt kmr med tiden =D

2008-04-06 @ 17:07:33
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: jao den är superbra =D

2008-04-06 @ 17:48:07
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: nej inte jag heller =D

2008-04-06 @ 17:53:51
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: jag vet :) jadu det är den nya säsongen :D

2008-04-06 @ 19:02:59
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: precis, OTH har alltid vart toppen :D

2008-04-06 @ 19:30:57
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: yes grymt spännande ;D

2008-04-06 @ 19:33:06
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: menar de, vafan var björn och schyffert ? ;O

2008-04-06 @ 22:23:28
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Det var ap tråkigt där :S Men mkt fika! Skönt att ha gjort bort det ^^

2008-04-06 @ 22:24:34
URL: http://amandaholmstrom.blogg.se
Postat av: idaa

haha jag tycker i am legend är skitdålig. eller ja den är ju bra men det händer ju knappt nåt , man sitter ju bara där och tittar på hur han gör samma sak hela tiden och det är inget annat än slutet som är bra. och när hunden dör , det är sorgligt

2008-04-08 @ 18:22:22
URL: http://idd3.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0